Opinie o nas

„Adw. Magdalena Chróścielewska (Ziębaczewska) Prawnikiem Października 2012 i Maja 2013 Województwa Łódzkiego”

http://skutecznyadwokat.pl

Rzetelna, kompetentna, profesjonalna, umiejąca wysłuchać w pełni i cierpliwie przedstawianej przez klienta sprawy, przebojowa i powalająca na sali sądowej, jest gwarancją wygranej
sprawy.Polecam!!!!

Łukasz Dynel (5 grudnia 2009)

Była moim adwokatem podczas bardzo trudnego dla mnie rozwodu. Jest rewelacyjna. Wygrała sprawę i do tego wywalczyła bardzo wysokie alimenty na mnie i córeczkę.

M. (1 lutego 2010)

Pani adwokat, Magdalena Chróścielewska, jest wysokiej klasy fachowcem w dziedzinie jaką stanowią sprawy rozwodowe.W sposób niezmiernie profesjonalny przygotowała wszelka dokumentację dotyczącą mojej sprawy.

Katarzyna (4 lutego 2010)

Współpracuję z Panią Mecenas od prawie pół roku. Nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze mogę liczyć na jej pomoc. Nie znam innego adwokata, który tak bardzo angażuje się w prowadzane sprawy.
Bardzo gorąco polecam.

ber358 (4 lutego 2010)

Pani Mecenas nie dość, że wykazała się ogromną wiedzą i umiejętnościami, to jeszcze pomogła mi, jak kobieta kobiecie, przejść ten trudny okres w moim życiu. Dziękuję.

ascona (20 października 2010)

Polecam bardzo!!! osoba konkretna godna polecenia,dobry kontakt, profesjonalizm, prawo rodzinne ma w małym palcu:) Jezeli ktos szuka adwokata to juz nie musi szukac.naprawde warto!!!!

Anita (11 kwietnia 2012)

Jestem bardzo wdzięczna Pani Chróścielewskiej za szybkie przeprowadzenie mojego rozwodu. Obyło się bez nieprzyjemności i zawiłości w kwestii alimentów i opieki nad moim synem. Pani
mecenas podczas spotkań zawsze służyła mi radą. W zasadzie dzięki niej zakończyłam pewien duży rozdział w swoim życiu. Dziękuję.

Violeta (13 listopada 2012)

Potwierdzam poniższe opinie!Bardzo dobry fachowiec! Miałam rok temu bardzo trudną sprawę rozwodową, w którą wchodziły tematy majątkowe. Z pomocą Pani adwokat udało mi się szybko i w
miarę bezboleśnie ogarnąć temat! Pełen profesjonalizm. Polecam!

gosia_29 (22 grudnia 2012)

Prowadziła moją sprawę rozwodową a później o podwyższenie alimentów od byłego męża. Jest Super ! Polecam ją wszystkim kobietom w potrzebie!

Martyna (22 stycznia 2013)

Bardzo dobry fachowiec!! Pani adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową i dzięki jej fachowej i profesjonalnej pomocy sprawa się dobrze zakończyła. Dobry adwokat, który przede wszystkim
słucha i stara się i naprawdę konkretnie poradzi i zajmie się wszystkim. Moi znajomi też korzystali z pomocy tej kancelarii i także są zadowoleni.

magda_rat2 (29 stycznia 2013)

Pani mecenas została mi polecona przez koleżankę. Początkowo nie miałam odwagi złożyć pozwu rozwodowego i rozpocząć te całą machinę-przerażały mnie po porostu wszystkie procedury sądowe
oraz koszty etc. Pani adwokat w bardzo fachowy i ludzki sposób zajęła się moją sprawą i poprowadziła ją w ten sposób, że na sali sądowej czułam się bezpiecznie i pewnie. Polecam kancelarię Pani adwokat Chróścielewskiej każdej kobiecie, która znajdzie się w podobnej do mojej sytuacji.Dzięki pani Chróścielewskiej rozwiodłam się i mam tę traumę już za sobą – profesjonalnie i z klasą.

wika.ka 1978 (6 lutego 2013)

Świetny fachowiec!! Indywidualne, ludzkie podejście do każdej sprawy i każdego klienta. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyłó tak jak i pełen profesjonalizm i to, że ta kancelaria naprawdę skutecznie działa i pomoga. Nie sądziłam, że moja sprawa rozwodowa zakończy się tak szybko i w miarę bezboleśnie. Polecam!!

krysia40 (7 lutego 2013)

Mogę polecić kancelarię pani Magdaleny Chróścielewskiej z czystym sercem. Pełen profesjonalizm w wykonywaniu zawodu, mnie pani adwokat pomogła w sprawie związanej z alimentami z którą zupełnie nie mogłam sobie wcześniej poradzić, nawet z pomocą innych osób które nazywały się ‚fachowcami’.

Katarzyna Z. (11 lutego 2013)

Polecam zdecydowanie tą kancelarię.Profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie w sprawę. Mój rozwód to był naprawdę trudny „orzech do zgryzienia”, a dzięki pomocy tej kancelarii
i adwokat Magdalenie Chróścielewskiej jakoś przez to przebrnęłam i wszystko pozytywnie dla mnie się skończyło.

marta29 (12 lutego 2013)

Dobra jest adwokat Magdalena Chróścielewska. Przyjmuje w samym centrum Łodzi! Profesjonalny fachowiec, który zajmuje się w dużej mierze właśnie sprawami rodzinnymi. Dzięki niej w miarę bezboleśnie przeżyłam swój rozwód. Dobry adwokat z ludzkim podejściem i cenami, które nie zabijają. (…)

magda sz. (1 marca 2013)

Bardzo dobra prawniczka, która pomogła mi wygrać sprawę o podział majątku z moim byłym już mężem. Obawiałam się, że zostanę z niczym, ale pani Magdalena świetnie zadbała o to, aby tak się nie stało, za co jestem jej naprawdę wdzięczna.

Joanna Moszczyńska (15 października 2013)

Dziękuje za poprowadzenie mojej sprawy. W trudnej sprawie, walki o prawa rodzicielskie dzięki Pani wygrałam! Jeszcze raz wielkie dzięki.

Nikola S (9 grudnia 2013)

Bardzo miłe zaskoczenie. Pani Magdalena pomogła mi w zaprzeczeniu ojcostwa i rozpoczęciu nowego rozdziału w moim życiu. Dziękuję.

KrzysiekS (15 grudnia 2013)

Nie mogę wystawić innej opinii bo zbyt dużo zawdzięczam Pani adwokat. Odzyskałam prawo nad opieką nad moim synkiem po wielu latach walki. Możemy teraz cieszyć się naszym szczęściem.

IwonkaG (31 grudnia 2013)

Najlepszy adwokat rozwodowy z Łodzi. Wart każdych pieniędzy!!!

Mirek (15 marca 2014)

Pani Mecenas jest najlepszym prawnikiem od prawa rodzinnego w Łodzi. Szalenie empatyczna, konkretna, przewidująca. Na rozprawie jej obecność daje duże poczucie bezpieczeństwa. Moja
rozprawa zakończyła się szybko i z oczekiwanym przeze mnie efektem. Naprawdę polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy i wsparcia w zakresie prawa rodzinnego.

Zadowolona Klientka (22 marca 2014)

Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Konkretna, solidna, empatyczna, angażująca się i co najważniejsze skuteczna w działaniu, mówi szczerze i nie obiecuje gruszek na wierzbie. Moją
sprawę poprowadziła rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona. Polecam Panią Mecenas w sprawach rodzinnych bo jest świetna.

KasiaP (19 sierpnia 2014)

Polecam Panią Mecenas wszystkim pokrzywdzonym „przez los”. Bardzo mi pomogła w rozwodzie i w walce z moim mężem o dzieci. Poświęciła mi mnóstwo swojego czasu. Od początku do końca
sprawy przewidywała wszystkie kroki mojego męża i skutecznie im zapobiegała obierając odpowiednią strategię. Z czystym sumieniem polecam Panią Mecenas i bardzo jej dziękuję za zaangażowanie i sukces w mojej sprawie. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz polecam. Oby takich adwokatów jak Pani Mecenas było jak najwięcej.

Zuzanna (21 sierpnia 2014)

Chcialam podziekować. Najlepszy adwokat od rozwodów w Łodzi. Sprawa zakonczona z orzekaniem o winie meza, dzieci przy mnie, wysokoe alimenty na dzieci i na mnie. Ma na co zasluzyl. Zdziwienie jego bezcenne. Mecenas Chroscielewska to lepsza najlepsza inwestycja.

Goska (14 września 2014)

Według mnie to od dluzszego czasu numer 1 w Łodzi jesli chodzi o sprawy rodzinne. Specjalizuje sie wprawie rodzinnym od wielu lat. I to widac, ze ma bardzo duze doswiadczenie i wiedze, do tego jest zangazowana, z inicjatywą i bardzo bystra. I do tego bardzo mila.

Patti (16 grudnia 2014)

Pani Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat i wspaniały człowiek. Angażuje się w prowadzoną sprawę całym sercem, zawsze dostępna, natychmiast odpowiada na wszelkie pytania,
przygotowana maksymalnie. Moją sprawę rozwodową bardzo trudną, trwającą 2.5 roku poprowadziła znakomicie, zawsze doradziła co mam zrobić by zakończyć ją pozytywnie dla mnie i syna. Wygrała wszystko co było do wygrania , dała Nam nadzieje na normalne życie , brak mi słów podziękowania WSPANIAŁY CZŁOWIEK O WIELKIM SERCU. Dziękuje Pani Magdo – Iza G i Jaś.

02 lutego 2015

Pani Magdalena Chróścielewska jest adwokatem z powołania, angażuje się w prowadzone sprawy i do każdej podchodzi osobiście, dbając o dobro klientów. Z czystym sumieniem polecam jej usługi prawnicze z zakresu prawa rodzinnego, nie boi się podejmowania trudnych spraw, zawsze dostępna i przygotowana. Serdecznie polecam!

AnitaB (5 lutego 2015)

W prawie rodzinnym nie ma nikogo lepszego niż Mecenas Magdalena Chróścielewska, zna odpowiedzi na każde pytanie i zawsze wyczerpująco na nie odpowiada, potrafi rozwiać wszelkie
wątpliwości i sprawić, że człowiek czuje się pewnie. Potrafi wywalczyć zadowalające warunki i na pierwszym miejscu stawia potrzeby klienta.

BasiaT (25 lutego 2015)

Po tym co zdążyłam zauważyć nie tylko ja jestem zadowolona z usług prawniczych mecenas Magdaleny Chróścielewskiej i w sumie się temu nie dziwię. W prawie rodzinnym nie ma sobie
równych, do tego liczy się dla niej człowiek, a nie to ile na nim zarobi. Ten kto do niej trafi może być spokojny, bo zajmie się jego sprawą z pełnym zaangażowaniem Polecam!

Teresa (15 marca 2015)

Pani adwokat, Magdalena Chróścielewska, jest wysokiej klasy fachowcem w sprawach z prawa rodzinnego.W sposób niezmiernie profesjonalny przygotowuje się do spraw, zawsze chętnie
pomaga i wyjaśnia wszelkie wątpliwości.

KatarzynaM (15 kwietnia 2015)

Bardzo skuteczna kancelaria od spraw rodzinnych w Łodzi. Bardzo dobry zespół prawników. Do tego wszyscy mili i kompetentni. Moja sprawa była beznadziejna. Byłem załamany. Żona chciała
mnie rozjechać, odebrać mi dzieci, dostać ogromne alimenty i zostawić z niczym. Udało się kancelarii storpedować żonkę i nagle zgodziła się na moje warunki. Do tego wspierała mnie. Bez Kancelarii Adw. Magdaleny Chróścielewskiej już byłoby po mnie. dla mnie kancelaria adwokacka numer 1 w Łodzi. Dziękuję jeszcze raz. Czarek

Czarek (5 czerwca 2015)

Pani Magdalenie będę wdzięczny do końca życia. Moja była żona próbowała odebrać mi córeczkę wymyślając niestworzone historie. Oczerniała mnie, przekonała do tego nawet swoją siostrę… Pani mecenas jednak się nie poddała i teraz mam pełną opiekę nad moją pociechą!

Kustosz (8 lipca 2015)

Miałem problem z uzyskaniem zgody na wyjazd z synkiem za granicę (na wakacje) od mojej eksżony. Niestety po dobroci się nie udało załatwić tematu, więc skierowałem z prośbą o pomoc do p. Magdaleny Chróścielewskiej. Dzięki jej skutecznej interwencji prawnej udało się sprawę załatwić.

BronisławD. (9 lipca 2015)

Pani Magdalena Chróścielewska jest bardzo dobrym adwokatem, prowadzi moją sprawę o alimenty i o rozwód, chociaż sprawa jeszcze trwa zabezpieczenie alimentacyjne dostałam bardzo
wysokie. Jest nie tylko dobrym fachowcem ale także dobrym człowiekiem. Sprawy prowadzi bardzo profesjonalnie i dzięki Pani mecenas mogę spać spokojnie.

Ewa Ambroziak (28 września 2015)

Była mi potrzebna pomoc przy sprawie o alimenty. Bałam się, że bez adwokata będzie mi dość ciężko dlatego zdecydowałam się na mecenas Chróścielewską. Gdyby nie ona to pewnie nic bym
nie wywalczyła

JaninaB (13 listopada 2015)

Podczas rozwodu pomagała mi Pani adwokat Chróścielewska i byłam bardzo zadowolona. Tak jak przedmówca powiedział trzeba się dobrze przygotować. Pani adwokat pamiętam na początku
bardzo długo ze mną rozmawiała, wysłuchała, a następnie proponowała konkretne działania. Polecam gorąco – szczególnie przy problemach nazwijmy to rodzinno- majątkowo spadkowych.

marta_gro (22 listopada 2015)

To najlepszy adwokat i kancelaria z Lodzi jesli chodzi o rozwod i alimenty. Sprawa zalatwiona wspaniale. Trafilem z polecenia przyjaciela, ktorego tez rozwodzila ta kancelaria. Adwokat
Magdalena Chroscielewska i prawnicy z Jej kancelarii sa Nr 1 jesli chodzi o rozwod z Lodzi. Jesli sie rozwodzic to tylko z Nimi.

Tomasz S (3 stycznia 2016)

Bardzo dziękuję za pomoc Pani Magdalenie Chróścielewskiej! Gdyby nie jej kilkunastoletnie doświadczenie w sprawach rodzinnych, to do tej pory ciągnąłby się mój rozwód z żoną. Gorąco
polecam kancelarię wszystkim, którym zależy na profesjonalnym podejściu do sprawy.

Kamil Byczkowski (5 stycznia 2016)

Jestem wdzięczny Pani Chróścielewskiej za błyskawiczne rozwiązanie mojej sprawy. Podobno walka o dziecko, to nie taka prosta sprawa, a Pani Magdalenie poszła jak z płatka. Teraz mała jest pod moją wyłączną opieką + otrzymuję wysokie alimenty na jej utrzymanie. Dziękuję!

Wdzięczna (8 stycznia 2016)

Więcej opinii o nas i o naszej kancelarii